Aanpak Santrion voor werknemers

U wilt graag de regie over uw eigen carrière. Zodat u met plezier werkt, zich fit voelt en resultaten boekt. Of u nu in loondienst bent of een eigen bedrijf heeft.  Onze aanpak maakt dit mogelijk.

We focussen op de balans tussen belasting en belastbaarheid
De balans tussen uw belasting en uw belastbaarheid is flexibel en verandert voortdurend.
Neem bijvoorbeeld het evenwicht tussen werk en privé, passievol leven en uitgeblust zijn, of tussen in- en ontspanning.  Soms gaan de veranderingen plotseling, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen, een kindje krijgt, of er iemand overlijdt, soms juist langzaam. Maar beweging is er altijd. De kunst is om in die veranderingen het evenwicht te bewaren. Zo voorkomt u dat u  onder- of juist overbelast raakt. Onze programma’s focussen op deze balans. We sluiten optimaal aan bij uw situatie, waardoor u ook daadwerkelijk verder komt.

We beginnen bij zelfvertrouwen door zelfinzicht

Zelfvertrouwen is de kern van waaruit u zelf in beweging kunt komen. Wij helpen u dit zelfvertrouwen op te bouwen via de weg van inzicht. We gaan met u aan de slag met vragen als: wat drijft mij, inspireert mij, raakt mij, wat zijn mijn patronen, van waaruit wil en kan ik mij inzetten en tot welk perspectief zal dit leiden? Met het antwoord op deze vragen wordt uw toekomst concreter, weet u beter wat u kunt en ook waar u hup bij wilt hebben.

We nemen uw omgeving mee
Of u nu in dienst bent, of een eigen bedrijf heeft: u heeft in uw werk altijd met anderen te maken. Deze omgeving nemen we mee in onze aanpak . We gaan in dialoog met uw team, leidinggevende en met mensen met wie u in de keten samenwerkt. Zo wordt het gemakkelijker om de veranderingen ook echt te borgen.

share
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone